Zomer 2


Vorig weekend genoot ik van het Yogafestival op Terschelling. Liggend op het gras en op het strand, met mijn snoet in de lichte zonnestraaltjes werkte ik niet alleen aan mijn houdingen, rust en zonnebruin. Ik dacht ook na over deze zomer. In theorie al zo’n twee weken begonnen, maar als we naar buiten kijken nu ook echt in volle overtuiging doorgedrongen.

Hoe Nederlands zijn we door altijd maar te klagen over het weer? Te warm. Te koud. Te nat. Te droog. Te… Er is altijd wat.

Stop.

Deze zomer gaat niet alleen over het weer. Deze zomer is ook een mooi moment om energie op te zuigen, te werken aan onze gezondheid en onze liefde voor elkaar te uiten. Ik trek er op uit (met mijn camera), ga lekker sporten in de buitenlucht en geniet van de gezellige momenten met mijn vrienden. Deze zomer is voor mij het moment om te genieten van wat er is.

Zoals ieder seizoen heb ik ook nu een moodboard gemaakt voor dit seizoen. Zo vind ik mijn motivatie, onthou het en probeer het dagelijks uit te dragen.

Collage Zomer

Het najaar zal weer gaan over ontwikkeling…


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Zomer

  • miek

    ♥ helemaal mee eens. laat je mood niet bepalen door het weer… het lukt me steeds beter die rust en blijheid van binnen te vinden. maar soms wil ik ook gewoon graag warm en zonnig en niet grijs! haha.:)
    wat fijn zo’n moodboard voor het seizoen. ga ik morgen ook doen. X