Tijd voor een feestje


Gisteren ontving ik de laatste handtekening die ik nodig heb om The Joy of Coming Home een bedrijf te noemen. Het is zo ver, ik sta.

Vandaag presenteerde ik mijn eerste advies aan de opdrachtgevers. Door drukte in de agenda’s duurde dat even, maar het kon niet mooier dan beide feestjes in dit weekend.

Het gehele advies telt 30 pagina’s. Er heb er een paar uitgehaald zodat je een beeld krijgt.

Ik zorgde voor de stijldefinitie, het kleuradvies en een indeling zodat zij een kader hebben waar toekomstige aankopen binnen passen. Een verlanglijstje en een plan van aanpak.

Kleurexplosie Kleuradvies - the Joy of Coming HomeKleurexplosie, kleur op de lange muur - the Joy of Coming HomeKleurexplosie, textiel, Leolux - the Joy of Coming HomeKleurexplosie keuken fotobehang - the Joy of Coming HomeNaast een advies over de indeling van de benedenverdieping en de kleuren die gebruikt worden, gaf ik ook een aantal tips & trics. Van wit naar volop kleur overstappen is ten slotte niet niks. Daarnaast galmt de ruimte snel en vroeg de opdrachtgever om na te denken over een manier om dit te verhelpen. Als laatste willen zij niet in een keer alles veranderen, omdat zij hier al wonen met twee kleine kinderen.

Kleurexplosie tips kleurgebruik woonkamer - the Joy of Coming HomeKleurexplosie akoestisch pleisterwerk - the Joy of Coming HomeKleurexplosie gefaseerd uitvoeren - the Joy of Coming HomeDe opdrachtgevers reageerden heel enthousiast en gaan de komende week al de eerste dingen veranderen. Grootste compliment is dat het me gelukt is de twee verschillende smaken bij elkaar te brengen tot één ontwerp.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *