Op rolletjes


Tijdens de fotografietocht door Loenen had ik niet alleen mijn digitale camera in mijn tas. Ik was ook gewapend met een simpele camera met oud kleurenrolletje en een Canon AE-1 met zwart-witrolletje.

Dat laatste rolletje was al voor de helft gebruikt voor winterse foto’s aan het strand en in de duinen van Egmond. Terwijl manlief zijn halve marathon rende, wandelde ik vrolijk door de duinen. Ver weg van de snelheid, dichtbij de rust.

Het kleurenrolletje was na 7 dagen klaar, voor de zwart-witrolletje nam men 3 dagen extra. En wat was het resultaat wisselend! Tussen de slechte en degelijke foto’s zitten een paar pareltjes. Het allermooist om te zien is hoe oud de foto’s er oud uit zien, ik zou zelf bijna niet geloven dat ik het merendeel 10 dagen geleden maakte. Ook leuk is dat ik nu eindelijk kan laten zien wat ik zag, daar in de duinen.

Een ‘bedorven’ kleurenrolletje

Loenen aan de Vecht - the Joy of Coming HomeLoenen aan de Vecht - the Joy of Coming Home Loenen aan de Vecht - the Joy of Coming HomeLoenen aan de Vecht - the Joy of Coming Home Loenen aan de Vecht - the Joy of Coming Home Loenen aan de Vecht - the Joy of Coming Home   Een kakelvers zwart-witrolletje

Loenen aan de Vecht - the Joy of Coming HomeEgmond aan Zee - the Joy of Coming Home Egmond aan Zee - the Joy of Coming Home Egmond aan Zee - the Joy of Coming HomeEgmond aan Zee - the Joy of Coming HomeEgmond aan Zee - the Joy of Coming Home Mijn opdracht aan mezelf voor de volgende keer: hypermoderne voorwerpen en gebruiken op de ouderwetse manier vastleggen. Op zoek naar het contrast.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *