Nagelbijtend van de spanning


Vorige week vertelde ik over mijn eerste opdracht. Het maken van een stijldefinitie, het kleuradvies en de inrichting van een woonkamer. Dat was na het eerste gesprek, een uitgebreid bezoek aan de kamer en het maken van een berg foto’s.

Vandaag kan ik vertellen dat ik het eerste deelproduct heb opgestuurd. En dát is spanned!

Na een analyse van de woning en het gezin, vormde ik mijn visie op ‘de toekomst’ en maakte ik daar sfeerbeelden bij. Ik was op dreef, het ene na het andere vel schoot door mijn handen richting een stapel of de prullenbak. Eén daarvan werkte ik uit tot een kleuradvies. Dat is zojuist belandt in de digitale brievenbus… Ik sta daar 100% achter, maar toch stuurde ik ook ander sfeerbeelden mee. Om te laten zien waar ik over na heb gedacht, maar ook om te laten zien wat wel bij elkaar klopt en wat niet. Ik ben benieuwd naar de reactie.

Moodboard Natuurlijk KleurenMoodboard Natuurlijk KleurenMoodboard Natuurlijk KleurenMoodboard Natuurlijk Kleuren

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *