Luidruchtig 1


De Zweedse woonblogs staan er vol mee: vanaf 7 februari is BRÅKIG verkrijgbaar. De nieuwste designcollectie van IKEA. Zoals we inmiddels gewend zijn, is het ook deze keer een beperkte oplage van nieuwe artikelen en aangepaste klassiekers.

De collectie schreeuwt jong Deens design en dat is natuurlijk geen toeval. Creatief collectief ArtRebels uit Kopenhagen ging de samenwerking met IKEA aan. Zoals goed Deens design er tegenwoordig uitziet, zien we ook hier pastel kleuren en grafische vormen.

Opvallend is het kleuren van krukje Frosta. De polulaire IKEA-hack (tip), moet tenslotte ook een keer in de winkel staan.

Geen nieuwe trend, geen vernieuwende kleuren en vormen, maar wel betaalbare spullen om je huis weer iets verder aan te kleden. Zet 7 februari in je agenda!

Dat het om een beperkte oplage gaat, zegt trouwens niet alles. Het zou niet de eerste keer zijn dat tijdelijke voorwerpen opgenomen worden in de vaste collectie.

Ikea BRÅKIG - the Joy of Coming HomeIkea BraÌŠkig - the Joy of Coming Home Ikea BRÅKIG - the Joy of Coming Home Ikea BRÅKIG - the Joy of Coming Home(De foto’s verzamelde ik bij Annette en Ida.)


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Luidruchtig

  • Myrthe

    Hoi, Ik heb de dozen van Brakig in Zweden zien staan afgelopen zomer… en besloot vandaag om eens te kijken waar ik ze kan krijgen.
    Enig idee hoe lang geleden deze collectie in de verkoop was? De website van Ikea geeft ze helaas niet meer weer… :-S

    Groetjes,

    Myrthe