Loods5: Opening expo over Bruynzeel


In de Zaandamse vestiging van Loods 5 opende vandaag de expositie over Bruynzeel. Daarmee zoekt de loods nadrukkelijk een verbinding met het verleden, Bruynzeel was ooit groot in dezelfde loods.

De expositie is nog klein, maar verhaalt nu al over de keukens, de boot, deuren, potloden en vooruitstrevende bedrijfsfilosofie. De expositie is samen met oud-medewerkers gemaakt en ze zijn nog op zoek naar meer informatie, de expositie mag groeien. Je vindt de expositie op de kunstafdeling Nat.Bruynzeel Loods 5 Bruynzeel Loods 5 Bruynzeel Loods 5De nieuwe afdelingen Vintage en Buiten had ik ook nog niet gezien. Vintage is groter dan ik had verwacht en laat je lekker struinen tussen de ‘rommel’, toch is de naastgelegen kringloopwinkel Het Goed daar een betere plek voor. Buiten is klein en binnen, daardoor teleurstellend. Al kan dat ook komen door het regenachtige weer, ik zie mezelf nog niet op een strandstoel zitten…

Loods 5 Vintage Loods 5 VintageOok nieuw zijn de ‘inspiratiehuisjes‘. Waar hebben we dat toch eerder gezien? Geen vernieuwend idee, maar Loods 5 heeft duidelijk een eigen stijl en het werkt natuurlijk wel als de inspiratie even vast zit.

Loods 5 Inspiratie Loods 5 InspiratieNatuurlijk was er nog meer moois. Voor thuis. Voor de lopende opdracht. Voor bij mensen die zojuist ongevraagd advies in hun mailbox hebben gekregen.

Loods 5 Zaandam Loods 5 Zaandam Loods 5 ZaandamLoods 5 Zaandam Loods 5 Zaandam Loods 5 Zaandam

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *