…en hoe Lissabon mijn hart stal 2


Ik vond rust. De rust om oude gedachten los te laten, ondersteund door de bijbehorende piekergedachten en een aantal tranen. Maar ik vond ook de rust om intens te genieten en nieuwe ideeën te verwelkomen. Ik voelde me thuis.

Met tranen in mijn ogen stapte ik na drie dagen in de metro richting het vliegveld. Met een grote glimlach startte ik vandaag met het maken van plannen om terug te gaan.

Lisboa - the Joy of Coming HomeLisboa - the Joy of Coming Home Lisboa - the Joy of Coming HomeLisboa - the Joy of Coming HomeLisboa - the Joy of Coming Home Lisboa - the Joy of Coming Home Lisboa - the Joy of Coming HomeLisboa - the Joy of Coming HomeAlfama, Lisboa - the Joy of Coming HomeLisboa - the Joy of Coming Home Lisboa - the Joy of Coming Home Lisboa - the Joy of Coming HomeCasa do Alentejo, Lisboa - the Joy of Coming Home Lisboa - the Joy of Coming Home Lisboa - the Joy of Coming Home


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “…en hoe Lissabon mijn hart stal

    • Eveline Bericht auteur

      Ik zag dat je hebt geboekt. Cool!
      Lissabon is prachtig en heerlijk rustig. Je hoeft geen haast te hebben om het boekje uit te krijgen en hebt dus tijd genoeg om te slenteren en te genieten 😉