De zon schijnt in huis


Lente in Italie - the Joy of Coming HomeDe zon schijnt! Het kwik stijgt! De zomer is in aantocht!

Ik trek mijn fel gekleurde hemdjes aan en lak mijn nagels in de vrolijkste kleuren. De verandering van ingetogen naar vrolijk zet ik niet bewust in, het gaat volledig onbewust en beweegt mee met het weer.

Het liefst verander ik in huis ook een aantal dingen. Andere kussenhoesjes op de bank is de makkelijke variant. Het verven van een vrolijk gekleurd vlak op de slaapkamermuur is… iets waar ik nog niet aan toe kwam, maar in mijn hoofd wel heel erg leuk is. Hemelsblauw. Hetzelfde vlak zal ik in de herfst warmgrijs verven.

Lente in Italie - the Joy of Coming HomeAndere ideeën zijn

  • het verven van de vensterbank in een opvallende kleur
  • De eettafelstoelen omruilen of verven
  • Een kastje verven. Of alleen de deurtjes.
  • Andere gordijnen ophangen. In Skandinavië is het een goed gebruik om een set wintergordijnen- en kleden in het voorjaar om te ruilen voor de zomerset. En vice versa.
  • Een vrolijke poster of schilderij ophangen.
  • De bloempotten vervangen.
  • Fel gekleurde schalen en vazen neerzetten.
  • ….

Wat doe jij om de zomer te verwelkomen?

Lente in Lissabon - the Joy of Coming Home

Bewaren

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *