De zomer in mijn bol


Zomerjurkje - the Joy of Coming HomeGisteren stond ik even stil bij de midzomernacht, vooral omdat ik dacht ‘even snel’ binnen te stappen in een Ikea-vestiging en daar werd getrakteerd op héle vrolijke muziek. Vandaag maakte ik een zomerse fietstocht langs het water van de Vecht en genoot van de mooie plekjes die ik nog niet eerder had gezien.

Er is maar één conclusie mogelijk: de zomer is begonnen. Op de agenda staat een tripje naar Terschelling, een aantal festivalletjes, sporten in de buitenlucht en vooral… hangen op het dakterras.

Binnen mag naar buiten en buiten mag naar binnen. Mijn dakterras is er bijna klaar voor. Alle plantjes staan in bloei, de eerste frambozen waren lekker en de tomaten groeien goed. Nog even de lantaarns ophangen en de stoelhandoeken omzoomen en ik mag mijn een tijdschrift in de zon 🙂

Is jouw buitenruimte er klaar voor? Of kan het nog wat kleur gebruiken? En hoe ver ben je binnen? Kies je voor kleur zoals ik hier tipte of ga je toch voor stippen?

Bewaren

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *