Dag Sinterklaasje, dahag, dahag!


We werden meegezogen in het Sinterklaasjournaal, genoten van ons logerende nichtje en haar enthousiasme en hadden gisteren een vrolijke avond met vrienden. Sinterklaas was leuk dit jaar.

Maar de ommezwaai naar de kerstdagen is begonnen. Er ligt al kerstversiering klaar op kantoor. Op Facebook verschijnen de eerste foto’s van mannen met een kerstboom over de schouders. De eerste kerstkaart lag vandaag op de mat, dat is toch echt een heel duidelijk teken.

Ik wil eigenlijk helemaal niet zo snel van het ene in het andere rollen, maar op de achtergrond ben ik stiekem al maanden bezig met de komende kerstdagen. Er poppen ideeën op in mijn hoofd en op Pinterest maakte ik al een bord om mijn inspiratie te ordenen.

Hoe ver ben jij? Hoe pak je het dit jaar aan?

Christmas - the Joy of Coming Home

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *