Daar is ‘ie: de herfst


De eerste blaadjes kleurden al in augustus, een fijnere aankondiging van het kleurrijke seizoen kan er bijna niet zijn. Nu de herfst ook officieel begonnen is, mag ik van mezelf weer panty’s aan onder mijn rokjes en maak ik nog vaker dan normaal een boswandeling.

Heel prominent aanwezig is de maand oktober. De officiële woonmaand! Vrijdag 3 oktober bezoek ik de Woonbeurs om inspiratie op te doen en jullie daarna te voorzien van foto’s van de mooiste woonspullen en nieuwste trends. Later in de maand bezoek ik de Dutch Design Week in Eindhoven. Op zoek naar de schatten van eigen bodem en benieuwd welke Hollandse waarden terug te vinden zijn. Ik ben zelf heel erg nieuwsgierig en heb er enorm veel zin in.

Het najaar is elk jaar weer de periode dat mensen veel veranderen in huis of zelfs gaan verhuizen. Het heeft te maken met de overgang naar de winter. Het doet wat met je en jij doet wat met je huis, vaak onbewust.

Voor jullie heeft de woonmaand daarom ook wat in petto. Houd alle folders en websites goed in de gaten, want veel winkels stunten met de prijzen. Dus als je je niet kunt beheersen, leef je dan ook uit!

Als je gaat veranderen in huis, laat het me dan even weten! Ik ben zo nieuwsgierig naar jullie najaarsgrillen!

Herfst Paddenstoel - the Joy of Coming Home

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *