Bureaublad: November


Deze maand knoop ik wat eindjes aan elkaar. Dat klinkt een beetje sip, maar ik heb er zin in. Presteren onder de druk van een eindigend jaar en met weinig dingen een groots effect willen bereiken zijn twee dingen waar ik door gemotiveerd wordt.

Daarom een foto van een stoelzitting. Of die nog stevig genoeg is om uren op te zitten, uitkijkend over het water, weet ik niet zeker. Maar eerlijk is eerlijk, daar heb ik nu toch geen tijd voor. Voorlopig voldoet dit voor de mooie kleine momentjes.

Bureaublad November 2014 - the Joy of Coming HomeKlik op de foto om te vergroten, klik dan met je rechtermuisknop, sla de afbeelding op, ga naar Windows Verkenner (of Finder) en klik op “stel in als bureaubladachtergrond”. Hij is voor jou!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *