Badhanddhoeken en Vloerkleden


In een vorige post beschreef ik de trends die te zien zijn in de nieuwste catalogus van Ikea. Wat ik niet vertelde is van welke foto’s of producten mijn hart sneller ging kloppen.

Grote oorzaak daarvan is de twijfel. Hoeveel investeer je nog in een huis waar je over een paar maanden voor het laatst de deur achter je dicht trekt? Hoeveel investeer je in een toch al leuk huis als je op een budget leeft? Niet heel erg veel en vooral heel doordacht.

Maar ik vond natuurlijk wel een aantal dingen erg leuk. De tafel uit de PS-collectie, linnenkast Hurdal, de kast met 2 lades uit de Stockholm-collectie en de oranje douche op pagina 41. Maar het meest viel mijn oog op de mooie vloeren op pagina’s 130 en 150.

Ikea Catalogus 2015 - the Joy of Coming Home Ikea Catalogus 2015 - the Joy of Coming HomeWaar ik over twijfel om te kopen voor mezelf? Ondanks dat het eigenlijk niet zo verstandig is. De Ingeborg badhanddoek en twee Tanum Vloerkleden, al heb ik een kleed als dat veel liever hand geknoopt en gekocht in een dorpje in Lapland.

Ikea Catalogus 2015 - the Joy of Coming Home

Alle afbeeldingen zijn foto’s van de Ikea Catalogus 2015.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *