Ansichtkaarten: Puur Natuur


Ik ben graag buiten. Op de fiets, aan het wandelen of hardlopend. Ik loop zelfs twaalf keer dezelfde wandelroute om de bewegingen van de natuur te zien. Maar ik kan ook goed op een picknickkleedje zitten en van mijn omgeving genieten of een wijntje drinken op het strand. Buiten zijn geeft me rust én inspiratie. Bijna altijd heb ik mijn camera bij de hand om de mooiste momenten vast te leggen op de gevoelige plaat.

Ansichtkaarten Natuurfotografie

Dit is een set van 5 ansichtkaarten, op normaal formaat.
Op de achterzijde staan uiteraard de adreslijntjes en de naam van deze webshop, maar geen voorgedrukte boodschap. Jij bepaalt wat je schrijft!

Het pakje van vijf kaarten kost je €7,50, exclusief verzendkosten via PostNL. Bij aankoop van 3 pakjes ansichtkaarten, betaal je voor het derde pakje geen verzendkosten.

Het zijn unieke kaarten, maar uiteraard opnieuw te drukken. De eerste bestelling verstuur ik binnen drie dagen. Als het nodig is meer te drukken kost dat tijd, maar daar hebben we dan contact over.

Laat simpelweg een berichtje achter om een bestelling te plaatsen. Vergeet je e-mailadres niet!

Ansichtkaarten Natuurfotografie

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *