Ansichtkaarten: Nederland


Wandelend door de duinen, de straten van de stad of door het bos maak ik foto’s. Veel foto’s. Jarenlang deed ik daar niks mee. Zonde. Daarom nu, gedrukt op ansichtkaarten. Want naast foto’s maken, vind ik post sturen of krijgen erg leuk.

Vijf ansichtkaarten over Nederland. De rijke historie van onze nationale visserij. Kastelen, zoals hier in Wijk bij Duurstede. De prachtige duinen aan de Noordzeekust. Fietsen én ijs wat bijna nooit goed is voor een Elfstedentocht. En natuurlijk Sinterklaas, in de Efteling.

Ansichtkaarten Nederland/Holland

Dit is een set van 5 ansichtkaarten, op normaal formaat.
Op de achterzijde staan uiteraard de adreslijntjes en de naam van deze webshop, maar geen voorgedrukte boodschap. Jij bepaalt wat je schrijft!

Het pakje van vijf kaarten kost je €7,50, exclusief verzendkosten via PostNL. Bij aankoop van 3 pakjes ansichtkaarten, betaal je voor het derde pakje geen verzendkosten.

Ansichtkaarten Nederland/HollandHet zijn unieke kaarten, maar uiteraard opnieuw te drukken. De eerste bestelling verstuur ik binnen drie dagen. Als het nodig is meer te drukken kost dat tijd, maar daar hebben we dan contact over.

Laat simpelweg een berichtje achter om een bestelling te plaatsen. Vergeet je e-mailadres niet!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *