2014 kleurt groenblauw 1


Als het aan de trendwatchers van Akzo Nobel ligt kiezen wij in 2014 massaal voor de kleur teal. Of, in goed Nederlands, groenblauw.

Akzo Nobel Teal Trend - the Joy of Coming HomeAls je goed om je heen kijkt is het een kleur die je vaak tegenkomt. Iets vaker als je op vakantie gaat naar warme oorden, zuid Europese dorpjes of verlaten bossen met heldere watertjes, maar je komt het tegen. Een mannetjes eend draagt het bijvoorbeeld.

Als trendkleur was teal eerder al te vinden in de mode en -zoals dat vaker gaat met kleuren en sferen die op de catwalk aanslaan- komt het nu tevoorschijn in huis. Een veelzijdige kleur en daardoor goed te combineren met verschillende stylen en kleuren. Je moet wel een beetje durven, of klein beginnen.

Op Pinterest verzamelde ik de afgelopen tijd al een aantal mooie plaatjes waarin teal de hoofdrol speelt. Als de trend doorzet, wordt die verzameling heel groot. Volg het prikbord en laat je inspireren! Op een gekleurd 2014!Teal Pinterest - the Joy of Coming Home

Teal - the Joy of Coming HomeBekijk het hele trendboek 2014 van Akzo Nobel hier.Akzo Nobel Urban Folk - the Joy of Coming Home

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “2014 kleurt groenblauw