10-jaren-plan 2


Degene die mij een beetje kennen, weten dat ik dat ik nooit ver vooruit plan. De vraag wat ik over vijf jaar doe, beantwoord ik zelden. Simpelweg omdat ik het antwoord niet weet, er kan tenslotte zo veel veranderen tussen nu en dan…

Maar in het kader van mijn bedrijfsplan, keek ik deze keer toch iets verder dan ‘ik wil doen wat ik leuk vind’. Ik dacht na over de vraag hoe mij dag er over tien jaar uit zal zien. Eigenlijk is de vraag hoe ik zou willen dat mijn dagen nu verlopen, maar voor het doel heb ik het over mijn dag over tien jaar…

Canon AE-1 - the Joy of Coming HomeStel dat het me lukt om te leven van interieurontwerpen, dan…
8 uur; ik word wakker met een kop koffie in bed, gebracht door mijn lief. Daarna ga ik een uur sporten, liefst buiten, en ontbijt ik.
10 uur; ik maak een interieurontwerp in het beste licht van de dag of breng een huisbezoek om het huis op haar mooist te zien.
13 uur; ik lunch met iemand. De dagelijkse keuze beperkt zich niet tot het beleg van mijn broodje, maar ook of dit een sociale of zakelijke lunch wordt.
14 uur; ik werk mijn gedachten, tekeningen en antwoorden van de ochtend uit op de computer.
17 uur; een theemoment met een tijdschrift en het huis opruimen zodat de avond kan beginnen.
19 uur; bewust en lekker eten zodat ik energie heb voor de avond.
21 uur; tijd voor een overleg of huisbezoek in de avond, een film of een samenzijn met vrienden.
23 uur; hoogste tijd om met een boek in bed te liggen en een hoofdstuk te lezen.

Wat denk jij, is het haalbaar? Hoe ziet jouw dag er over 10 jaar uit?


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “10-jaren-plan