Wonen is…


Bo Concept Copenhagen - the Joy of Coming Home

Wonen is een emotie

Een huis is een spiegel van de bewoners, van degene die de spullen kozen. Als jouw spiegelbeeld klopt, voel je je prettig in je eigen huis. Dan past je huis bij je karakter, belevenissen en levensfase. Woongeluk zit niet in de prijskaartjes, maar in de inrichting die zorgt dat jij kunt blijven ontspannen en ontmoeten (in beide betekenissen).

 

Wonen is een werkwoord

Wonen doe je, actief. Je karakter verandert niet, maar je belevenissen wel en daarmee je levensfase ook. Als je aandacht hebt voor je woongeluk, verandert de inrichting van je huis met je mee. Dat kan een verse bos kleurrijke bloemen in het voorjaar zijn, maar ook het verbouwen van studeerkamer tot kinderkamer. Het kan natuurlijk ook drastischer door een verhuizing.

 

Wonen is…

Wonen doe je niet alleen in de woonkamer, maar die ruimte vormt vaak wel de spil van het huis. Misschien is het Engelse woord Livingroom meer van toepassing. Markeer die ruimte in huis waar je leeft. Ontspant. Ontmoet. Een boek leest. Tussen alle taakjes door even lummelt. Bijpraat met vrienden. Beslis wat je belangrijk vindt en welke meubels daar bij passen. Een ruime bank of juist een lange eettafel? Verstoord een tv je rust of het gesprek met vrienden? Geeft een blauwe muur je rillingen of juist rust? Wonen is keuzes maken. Wonen is leuk.
Ikea BRÅKIG - the Joy of Coming Home

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *