The Joy of Coming Home… in a store


Ken je het gevoel wanneer je uit het pashokje stapt en dat ene jurkje dat je mee naar binnen nam net te groot is op de ene plek en te krap op de andere plek, maar dat je oog toch nogmaals de hele winkel scant omdat je zo graag iets wilt kopen?

 

Mrs. Marcos

Afgelopen weekend was ik in een van de leukste winkeltjes van Vlissingen. Ik was er nog niet eerder hoor, maar door een jurkje op het rek buiten moest ik even naar binnen. Daar bleken ze hetzelfde behang te hebben als wij, een van de kussens herkenden we ook van thuis en er was een hele vrolijke hond. Die laatste hebben we niet, maar dat op het lijstje van wensen die onmogelijk uit te voeren zijn.

 

Thuisgevoel = Koopwens

Als een winkel leuk is ingericht, heb ik veel sneller de neiging om iets te kopen. Als ik me er thuis voel, helemaal. Zo hangt er een heel tof mosterdgeel vest in de kast van een mevrouw die de kleding die ze verkocht zelf breidt op haak dakterras. Dat wist ik nog niet toen ik het vest zag, maar overtuigde wel om deze keer toch iets geels te kopen.

The Joy of Coming Home - Elle Design Behang Jugle

 

333 Challenge

Afgelopen weekend kwam daar niks bij. Ik zit midden in een 333 challenge met mezelf en kan meer kleding eigenlijk niet aan. De challenge houdt in dat ik mezelf 3 maanden kleed met 33 kledingstukken, exclusief sportkleding en ondergoed. De rest van mijn kleding ligt stil in de kast. Als een soort winkel voor het volgende kwartaal of om te pakken als een van de 33 dingen die ik koos eigenlijk beter weg kan. Het is overzichtelijk en ruimte op, al is 33 kledingstukken echt heel veel!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *