Prijslijst


Ik kan u hier niet vertellen hoe u uw woning in moet richten. Natuurlijk heeft u een persoonlijke smaak en past daar een concept bij, dat kan ik u in een gesprekje toelichten, maar dat zijn slechts grote lijnen. De vraag achter uw wens, het karakter van de woning en de omgeving waarin het staat, uw tijd en geld… veel factoren spelen een rol, dat maakt elke opdracht heel anders. Iedere opdracht is maatwerk.

Als u een indruk wilt krijgen van de dingen die ik voor u kan doen, kijk dat gerust even door de projecten. Dit zijn afgeronde opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Wilt u meer weten? Neem dan contact op, want een eerste gesprek is gratis.

Als u ook wilt weten wat zoiets kost, lees dan nog even verder…

Just one: U heeft 1 vraag? Stuur die vraag per e-mail en vertel ook iets over de achtergrond van je vraag en je persoonlijke stijl. Een foto meesturen mag natuurlijk ook. Je ontvangt van mij, per e-mail, mijn antwoord in woord en beeld. En een kleine rekening van €10,– excl. BTW.

Get in the Mood: In een gesprek legt u uit wat uw wensen zijn, welke sfeer u in de kamer wilt. Daarna maak ik voor u een moodboard dat bij de door u omschreven sfeer past. U mag kiezen of u dat wilt ontvangen op papier en/of per e-mail. Het laten maken van een moodboard kost u €40,– excl. BTW. Met het moodboard in de hand heeft u de eerste stap richting een nieuwe sfeer!

Steek je Licht op: Op basis van een actuele inrichtingstekening maak ik het lichtplan voor uw kamer. Hierbij hou ik rekening met de verschillende functies en activiteiten in de ruimte. Daarnaast doe ik een concreet voorstel voor de armaturen. Voor €75,– excl. BTW krijgt u dit lichtplan in een boekje thuis bezorgt.

Kort en Krachtig: Na het gratis intakegesprek zet ik mijn grijze massa aan het werk en kom terug met een advies om uw wens met relatief kleine aanpassingen te realiseren. Dit gaat over de indeling, het kleurgebruik of materialen. U ontvangt de tips ook per post of e-mail. Kosten hiervoor zijn €125,– excl. BTW.

De weg naar Verandering: Tijdens het eerste gesprek stel ik vooral veel vragen, kijk mijn ogen uit en neem de maten op. Daarna ga ik aan de slag. Het advies bestaat uit een analyse van uw wensen en van uw woning, inspirerende beelden, een schets van de toekomst en een stappenplan waarmee u tot het door u gewenste interieur komt. Ik overhandig u dit advies als een boekje en spreek het met u door in een gesprek. Dit kost €250,– excl. BTW.

Volledige Verandering: We gaan verder waar we gebleven waren op de weg naar verandering en voegen een concrete inrichtingstekening, een lichtplan en een boodschappenlijstje toe. Ik koop uw nieuwe meubels niet, maar ga wel de winkels af om het boodschappenlijstje compleet te maken. Totale kosten hiervoor zijn €400,– excl. BTW.

De genoemde prijzen gelden voor een advies voor één ruimte in huis. Wilt u een advies voor meerdere ruimtes? Of heeft u andere vragen? Neem dan even contact op.

the Joy of Coming Home - Contact Prijzen