Netwerken 2


Netwerkborrel - the Joy of Coming HomeAls ondernemer -in de breedste zin van het woord- duik ik af en toe in het diepe. Eén van de diepste dingen om in te duiken zijn netwerkbijeenkomsten. Als introverte, perfectionistische creatieveling tegen wildvreemden vertellen wat ik doe en hoe goed het is, is een uitdaging. Daarom ben ik des te blijer om te merken dat ik het steeds leuker vind en het diepe elke keer een stukje ondieper blijkt te zijn dan de vorige keer.

Op een netwerkbijeenkomst waar niet iedereen elkaar kent is de eerste vraag die je elkaar stelt “wat doe je?” In de minder oppervlakkige bijeenkomsten, die met ondernemende mensen, volgt dan een gesprek waarin je elkaar over en weer prikkelt. Tijdens zo’n gesprek schieten de beelden door mijn hoofd en ontstaat een nieuw ‘takenlijstje’ voor mezelf. Belangrijk bijeffect is dat ik de kern van mijn onderneming steeds duidelijker krijg. Ik sta steeds steviger achter mijn verhaal.

Ik ontwerp het liefst interieurs voor mensen met een normaal huis. Natuurlijk grijp ik mijn kans als er een opdracht in een villa voorbij komt, maar voor mij ligt de lol bij het maken van een nestje voor mensen als jij en ik. Slimme oplossingen en stappenplannen maken het luxe gevoel van een eigen thuis.

Op naar de volgende netwerkbijeenkomst. Ik heb visitekaartjes op zak.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Netwerken

  • Marco van den Doel

    Beste Eveline,

    Leuk blogartikel. En wat betreft de sprong in het diepe en je verhaal…dat zit wel goed zo merkte ik tijdens de picknick van HOTZO. Ik had ook het idee dat ons gesprek niet oppervlakkig was en dat we elkaar geprikkeld hebben. Daarnaast is je site erg mooi en vind ik je teksten bij vlagen erg grappig.

    Met vriendelijke groet,

    Marco