Brrr…. Winter


Het is weer winter! Ok, het is pas herfst, maar wat kan die (water)koud zijn.

Dat hing al een poosje in de lucht, maar het is nu officieel. Koud en guur. Snotneuzen en koude tenen. Maar thuis is het natuurlijk heerlijk warm.

Herfst en WInter - the Joy of Coming Home

Maak je huis aaibaar met kussens, dekens en vachtjes zodat je je kunt nestelen in de bank en kunt genieten van een kop thee en een fijne film. Vergeet de lekkerste thee en chocolade niet! Haal je krukjes en klapstoelen weer tevoorschijn, want in de winter willen jouw vrienden minder snel terug de kou in en eten ze dus vaker mee. Een stapel dekens over het krukje maakt het decoratief en een deken over de benen heen, houdt de visite lekker warm.

Herfst en WInter - the Joy of Coming Home

Geef je thuiswerkplek aandacht door nieuwe inspiratie op te hangen en de stoel te verven in je favoriete kleur van dit moment. Ruim ook nog even grondig op en gooi weg wat weg kan! Je bent klaar om bergen te verzetten deze winter!

img_6371

Als je werk af is en de mee-eters weer naar huis zijn is het tijd voor jezelf. Hoe ziet je badkamer er uit? Als een thuisspa? Gevuld met mooie flessen en zachte handdoeken? Je slaapkamer maak je winters door beddengoed in warme kleuren, een warme, wollige sprei over het dek en een foto van een winters landschap op fotobehang of op textiel.

— Origineel gepubliceerd op Interieur Inspiratie

Foto’s gemaakt op de Woonbeurs 2014, ShowUp 2015, Stockholm Design Week 2016 en in een tuin in Houten.

Bewaren

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *