Ansichtkaarten: Vrolijke bloemen


De betekenis van een bloem is voor iedereen anders. De een houdt zich aan de officiële betekenis, voor de ander is iedere bos een teken van blijdschap of troost. De huismus en binnenhuisarchitect in mij vinden dat een interieur niet compleet is zonder bos bloemen, het brengt sfeer en kleur. Het stukje van mij dat graag buiten is, kan niet wachten op alle bloeiers in de lente en zet haar dakterras en geveltuintjes vol.

Daar, buiten, maakte ik de foto’s voor twee sets ansichtkaarten met bloemen. Elke set bestaat uit 5 ansichtkaarten, op normaal formaat.
Op de achterzijde staan uiteraard de adreslijntjes en de naam van deze webshop, maar geen voorgedrukte boodschap. Jij bepaalt wat je schrijft!

Ansichtkaarten BloemenEen pakje van vijf kaarten kost je €7,50, exclusief verzendkosten via PostNL. Bij aankoop van 3 pakjes ansichtkaarten, betaal je voor het derde pakje geen verzendkosten.

Het zijn unieke kaarten, maar uiteraard opnieuw te drukken. De eerste bestelling verstuur ik binnen drie dagen. Als het nodig is meer te drukken kost dat tijd, maar daar hebben we dan contact over.

Laat simpelweg een berichtje achter om een bestelling te plaatsen. Vergeet niet te vertellen welke ansichtkaarten je wilt hebben en laat je e-mailadres achter zodat ik contact met je op kan nemen!

Ansichtkaarten Bloemen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *